SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HORECA straipsniai
2011-11-28
Buvo laikai, kai lietuvaitės į kulinarijos kursus skubėjo ne patobulinti savų kulinarinių gebėjimų, bet... kelti Lietuvos krašto kultūros. „Kaimuose vyravo virtinių kultūra, o kulinarijos kursuose mokė gaminti cepelinus, apie kuriuos mažai kas buvo girdėjęs“, – pasakoja dr. Apolonija Zimkuvienė, buvusi Žemės ūkio instituto darbuotoja.

2011-11-01
„Vis nepaliauju stebėtis...

2011-05-10
Arbatos pardavėjai kiekvieną pavasarį skuba pristatyti įvairios pirmojo skynimo Dardžilingo arbatos ir varžosi dėl geriausių sodų derliaus. Deja, nustebinti pirkėjų operatyvumu šiemet jiems nesisekė.

2011-02-23
Gyvas, arba žalias, maistas (a...

2011-02-13
Ankštines daržoves mitybos specialistai giria dėl jų maistinių savybių – jose gausu baltymų, kuriuos organizmas gerai pasisavina, geležies, vitaminų, maistinių skaidulų ir visai nėra riebalų. Teigiama, jog per savaitę pupų ar pupelių reikėtų suvalgyti tris stiklines.

2011-01-30
Su Tomu Rimydžiu, Kauno viešbučio „Park Inn by Radisson Kaunas“ restorano „Diverso“ virtuvės meistru, VŽ „Savaitgalis“ šįsyk kalbėjosi apie paštetus.

2011-01-24

2011-01-16
Klausimą „Kokia kava yra...

2010-11-22
Sigitas Godelis penkerius metu...

2010-11-22
„Nesė Pramogų banko“ verslo klasės svečių namai skirti verslo žmonėms, kurie siekia suderinti darbą, pramogas ir poilsį.  

2010-09-27
Nedaug daržovių, kurių dabar nerastume parduotuvėje, turguje ar savame darže. Iš visos rudeninės gausybės šįsyk išsirinkome brokolius bei žiedinius kopūstus. Naujų ar pamirštų senų derinių su jais paieškoti paprašėme Dariaus Dabrovolsko, vilniškio restorano „Neringa“ virtuvės meistro.

2010-08-18
Virtuvės meistrai, paprašyti patarimo, kokiais patiekalais ar deriniais būtų galima paįvairinti vasaros patiekalų iš sezoninių gėrybių valgiaraštį, nustemba: nėra čia ko mokyti, imkite visas darže ar sode užaugusias daržoves, vaisius, uogas ir maišykite, kepkite, virkite.

2010-07-18
Adomo ir Ievos nuotykis su obuoliu įrodė, kad žmogui visada labiausiai norisi to, kas griežčiausiai uždrausta. Kokteilių istorija tik patvirtina šį faktą: kokteilių, kurio atsiradimą nuo pat XX a. savinasi amerikiečiai, klestėjimo era prasidėjo būtent JAV, prohibicijos, arba sausojo įstatymo, laikotarpiu (1920–1933), dar vadinamu „kokteilių amžiumi“.

2010-06-21
Sena tiesa: šviežios prieskoninės žolelės net ir paprastą patiekalą gali paversti išskirtiniu valgiu, suteikti ypatingo, tik jam būdingo kvapo ir skonio. Tarkime, visiems žinoma, kad šaltibarščiai praras žavesį į juos pagailėjus krapų arba kad pomidorų geriausi draugai yra bazilikai, o prie avienos kepsnio ypač tinka mėtų padažas.

2010-06-21
Nėra to blogo, kas neišeitų į gera, įrodinėja Latvijos turizmo asociacija ir kviečia sunkmečiu lietuvių turistus nešvaistyti pinigų atostogoms tolimuose kraštuose, o ilsėtis keliaujant po Latviją.

1 2 3 4 5 6 7
 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Gruodis 2014 >>
PATKPnŠS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt