SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HORECA straipsniai
2009-09-27
Liaudies išmintis sako: jei višta būtų galvojusi, į puodą būtų nepakliuvusi. O į puodą ar orkaitę vištos patenka dažnai – vištiena yra viena populiariausių mėsos rūšių pasaulyje. Jos pripažinimo priežastys aiškios: lengvai virškinama, maistinga, soti, turtinga baltymų.

2009-09-08
 SPA procedūrų žodynėlis

2009-09-08
Deja, bet pardavimo zonos ( ar SPA boutique) įrengimui skiriamas tikrai per mažas dėmesys. Ypač tai pastebima Lietuvos SPA centruose. Daugumos SPA centrų vadovų pagrindinis rūpestis - kuo didesnis masažo kabinetų užimtumas, tad jie dažnai pamiršta, kad iš produktų pardavimų galima gauti papildomai pajamų bei pelno. Pardavimų pajamos SPA centre turėtų sudaryti bent 20 procentų nuo visų SPA pajamų.

2009-09-06
Iš tiesų, baklažanų sez...

2009-08-06
SpaFinder paskelbė “TOP 10 spa tendencijų 2009-iems metams”. Pasaulinė spa tyrimų kompanija, įsikūrusi Niujorke, teigia, kad šios kryptys formuos spa pasaulį 2009-aisias ir vėliau.

2009-08-06
 Tarptautinė SPA asociacija ISPA (http://www.experienceispa.com/ISPA/) išskiria šias SPA objektų kategorijas:

2009-08-06
 Vienas SPA salono vadovas pajuokavo, kad krizė yra gerai - sumažės konkurentų. Ir kad neatsidurtumėte jų vietoje, turite dirbti labai išradingai. Per krizę išliks tie, kurie nepasiduos panikai ir toliau dirbs, diegdami naujas idėjas, sprendimus, vis prisitaikydami prie kintančių sąlygų.

2009-07-30
Pasaulinė ekonominė krizė atsi...

2009-07-29
Tikriausiai, kiekvienas sutiks, kad konditeris – viena iš saldžiausių pasaulio profesijų. Tačiau įdomu, ar šis darbas išties toks saldus profesionaliems konditeriams?

2009-07-28
Sūris – naudingas produktas, nes visi elementai, esantys piene, yra ir sūryje, tik didesnėje koncentracijoje. Pavyzdžiui, jei piene yra 3,2% baltymų, tai sūryje jų – 20-25%. Todėl sūris sėkmingai griauna visus stereotipus ir tampa geriausiu baltymų šaltiniu, išstumdamas ir savo užnugaryje palikdamas mėsą.

2009-07-24
Šiandien daugelis valstybių bando atgaivinti šeimos kultą, kuris pastaruoju metu vietą užleido asmenybės bei pinigų kultui. Juk kiekvieną laisvą minutę svarbu praleisti su savo artimiausiais žmonėmis. Tačiau pagal statistiką šeimos galvai yra sunku kaskart sugalvoti naujų pramogų savo šeimai. Čia į pagalbą atskuba restoranų savininkai bei specialių programų kūrėjai.

2009-07-23
Karštas, aromatingas patiekalas su prieskoniais ir lengvu dūmo kvapu tiesiog sukurtas vasaros vakarui jaukioje restorano terasoje. Aistra patiekalams, pagamintiems ant laužo liepsnos, yra žmogaus kraujyje jau nuo senų laikų. Daugelyje pasaulio šalių kepimo grotelės yra iškeltos į kultūros rangą – ant jų pagamintas maistas yra ypatingo skonio, kvapo, unikalios nuotaikos.

2009-07-22
Kodėl pasaulis „užsikrėtė“ sveiko gyvenimo būdu? Matyt, todėl, kad žmonės tapo labiau išsilavinę ir nori žinoti ne tik tai, kas apskritai vyksta pasaulyje, bet ir tai, ką jie valgo kiekvieną mielą dieną – kur ir kaip buvo pagamintas produktas, kokią technologiją naudojant jis buvo pagamintas, kokios gaminio savybės ir pan.

2009-07-21
Karštu vasaros laiku or...

2009-07-20
Istorine kulinarine varlių kojelių gimtine jau nuo senų laikų yra laikoma Kinija. Varlių mėsa yra be galo minkšta ir labai sultinga. Mėsos spalva įspūdinga kaip ir pats patiekalas – baltai rožinė (iš dalies primena vištienos mėsos spalvą).

1 2 3 4 5 6 7
 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Lapkritis 2017 >>
PATKPnŠS
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt