SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HORECA lentyna
2011-09-14
„SMAGURIŲ ENCIKLOPEDIJA. Konservavimo gudrybės“ – tai namų virtuvės gerbėjams ir gurmanams skirtas leidinys, pateikiantis įvairių naminių skanėstų ir atsargų ruošimo receptūras bei gaminimo būdus (~1300 receptų).
Pagrindinės gardumynų temos:
• Uogienės, džemai, marmeladai, kompotai, sirupai, sultys ir nektarai;
• Naminiai saldainiai, cukruotos uogos, vaisių pastilės ir sūriai, ledai;
• Naminė gira, vynas ir trauktinės;
• Džiovinti ir šaldyti vaisiai, daržovės, žolelės;  
• Marinuotos, raugintos, sūdytos daržovės ir grybai;
 • Naminiai paštetai, vyniotiniai, vytinti ir sūdyti kumpeliai, žuvis;
• Padažai, daržovių troškiniai, majonezai, pikantiški aliejai, užkandiniai delikatesai;
Linkime, kad ši knyga taptų lemtingu žingsniu smagurystės link!

Leidinio pavadinimas:  Smagurių enciklopedija   
                           
Data:   2011
                     
Leidėjas:   UAB "Šviesa"
                    
Kaina Lt:   Kaina knygynuose: 54.90 Lt
                                       
Klubo kaina: 49.50 Lt
       
Puslapių skaičius:   200 p.
       
     Leidinio kalba:   Lietuvių kalba. Autorės Vida Kaminskienė ir Nijolė Kreimerienė 
  
                        
ISBN:    9785430057305
  Leidinio pardavėjas:     Knygų klubas www.knyguklubas.lt 


Griežtai draudžiama HORECAGURU.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti HORECAGURU.LT kaip šaltinį.
Vardas:
Vertinimas:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentaras:
 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Lapkritis 2017 >>
PATKPnŠS
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt