SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HORECA naujienos
2009-07-14
Kalmarų pardavimai Didžiojoje Britanijoje nepaliaujamai auga.

2009-07-14
Puikų ekologiškų picų išvežiojimo būdą sugalvojo „Galactic Pizza“ savininkas, Piteris Bonachum‘as.

2009-07-14
Krymo kurortiniuose miestuose ir miesteliuose iki pat vasaros sezono pabaigos bus draudžiama prekiauti šašlyku.

2009-07-14
„The Balvenie“ vynų gaminimo meistras Deividas Stiuartas išleido naują ribotą viskio partiją „The Balvenie Madeira Cask“.

2009-07-14
Šiandien, liepos 14 d., bus pasirašomas Ūkio ministerijos ir Lietuvos smulkiojo ir vidutinio verslo tarybos susitarimo memorandumas dėl verslo konsultavimo, paramos ir eksporto skatinimo bei rėmimo sistemos Lietuvoje optimizavimo.

2009-07-14
Kompanija „Global Foods“ neseniai pristatė profesionalią avalynės seriją Crocs ™ (JAV), kuri jau ilgus metus naudojama sveikatos apsaugos sferoje, viešojo maitinimo ir apgyvendinimo industrijose, aptarnavimo sferoje bei daugelyje kitų profesionalių šakų.

2009-07-14
Palangiškiai skundžiasi poilsiautojų stygiumi, o Neringoje jų netrūksta, rašo „Lietuvos rytas“.

2009-07-14
Ūkio ministerija ieško naujų būdų, kaip spręsti verslo finansavimo problemas. Paskolų dalybos esą pagyvėjo, tačiau į sunkiausią finansinę padėtį patekusios įmonės kreditų vis negauna, rašo „Vilniaus diena“.

2009-07-14
Gamintojams ir paslaugų teikėjams dejuojant dėl vis labiau stringančių padavimų, norinčiųjų užsiimti verslu ne mažiau – statistikų teigimu, verslumas Lietuvoje per pusmetį net išaugo.

2009-07-14
Mūsų šalies mėsos perdirbėjai trina rankas: kiauliena pigs. Mat po to, kai šio mėnesio pradžioje Panevėžio rajone nustatytas kiaulių maro židinys, laikinai uždrausta eksportuoti lietuvišką kiaulieną. Taigi Lietuvoje gali susidaryti šios mėsos perteklius, rašo „Lietuvos rytas“.

2009-07-14
Šiandien sparčiai plinta ekologiškų viešbučių statymo tendencija.

2009-07-13
Vladivostoke pirmą kartą buvo pažymėta Pasaulinė šokolado diena.

2009-07-13
Pasak specialistų, mokiniams nerekomenduojama kasdien eiti valgyti į greitojo maisto užkandines ar kebabines, kurios įsikūrusios netoli mokymosi įstaigų.

2009-07-13
Šiemet birželį italai nusipirko 27% daugiau kelionių užsakymų į Lietuvą nei pernai tuo pat metu, praneša Valstybinis turizmo departamentas, remdamasis lastminute.com duomenimis.

2009-07-13
Pačios brangiausios picos kaina – 8300 eurų. Ją siūlo jaunas italų virtuvės šefas Renato Viola.

 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Rugsėjis 2014 >>
PATKPnŠS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt