SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HORECA naujienos
2009-06-17
Savo svečius Paryžiaus „Fouquet´s Barriere“ vaišino obuoliais jau XX amžiaus I pusmetyje.

1935 metais grupės „Lucien Barriere“ įkūrėjas Fransua Andre pasiūlė papuošti viešbučių stalus vaisiais iš „Montre“ sodų. Praėjusiais metais ši tradicija buvo atgaivinta: Fouquet´s Barriere‘as užsakė pirmąją partiją vaisių – tūkstantį obuolių „Lady Fouquet´s“ su viešbučio logotipo lipdukais. Tokia vaisių ženklinimo sistema žinoma jau nuo senovės. Ji buvo minima XII amžiaus traktate pavadinimu „Knyga apie žemdirbystę“. Tokią ženklinimo formą naudojo ir Liudviko XIV sodininkas. „Lady Fouquet´s“ – tai obuoliai, kurie auginami natūraliomis gamtos sąlygomis. Čia nenaudojami jokie herbicidai. Iki pat rugsėjo kiekvienas obuolys būna įvyniotas į popieriaus skiautelę tam, kad vaisiaus odelei nepakenktų saulės spinduliai. Rugsėjį jis išvyniojamas, o ant jo odelės maistiniais klijais klijuojamas trafaretas.

Parengė horecaguru.lt, naudojantis horeca.ru šaltiniu

horeca.ru nuotr.

Griežtai draudžiama HORECAGURU.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti HORECAGURU.LT kaip šaltinį.
Vardas:
Vertinimas:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentaras:
 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Gruodis 2014 >>
PATKPnŠS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt