SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HORECA naujienos
2011-02-21
Š.m. vasario 18 d. Lietuvos someljė asociacija keturių metų laikotarpiui išrinko naują valdybą ir prezidentą. Juo antrą kadenciją iš eilės tapo Arūnas Starkus. Valdyboje dar dirbs Tadas Abišala, Margarita Kromienė, Rasa Starkus, Arminas Darasevičius ir Jurgis Šliogeris.

2011-02-19
Anot kavos importuotojų, kavos kainos pokyčius pasaulio rinkose netruko pajusti ir Lietuvos vartotojai. Didžiųjų prekių ženklų kavos gamintojai prekybos centruose kainas pakėlė nuo sausio 1 d., o UAB  „Šviežia kava“ didmenines kavos, kuri tiekiama restoranams ir kavinėms, kainas jau nuo gruodžio padidino 5%.

2011-02-19

2011-02-17
Vilniuje Gedimino pr. 26, įsikūręs "People food & drinks" baras būtent tai ir bandys įgyvendinti.

2011-02-15

2011-02-15

2011-02-14
Nuo šių metų birželio mėnesio ketinama atidaryti nuolatinius skrydžius iš Izraelio į Lietuvą ir juos vykdyti visus metus. Tai paaiškėjo ūkio viceministrui Daumantui Lapinskui šią savaitę su darbo vizitu lankantis Izraelyje.

2011-02-14
Konkursą “Verslauk” šiais metais laimėjo inovatyvi idėja – tikslių patiekalo ingredientų pristatymas į namus kartu su receptu.Čiopčiop.lt veikia dar tik kelias savaites. Tokio verslo pavyzdžių prieš keletą mėnesių atsirado ir užsienyje.

2011-02-03
Valstybinė visuomenės sveikatos priežiūros tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos (VVSPT) informuoja, kad š. m. sausio 27 d. patvirtinta nauja Lietuvos higienos norma HN 118:2011 „Apgyvendinimo paslaugų sveikatos saugos reikalavimai“ .

2011-01-28
Baras "Pantera" - Kauno klubo "Exit" plėtra į Vilnių.  

2011-01-28
Nuo 2011 m. sausio 1 d. Lietuvoje įsigaliojo visoje eurozonoje taikomas atsiskaitymas banko kortelėmis mokamą sumą patvirtinant PIN kodo įvedimu, o ne parašu, kaip buvo iki šiol.

2011-01-24

2011-01-24
Mažieji aludariai, prieš porą metų pradėję steigti gyvojo alaus krautuvėles, savo tikslą pasiekė – išpopuliarino vadinamąjį gyvąjį alų. Prie besikeičiančio vartotojų skonio jau priversti taikytis ir alaus pramonės banginiai – vieni pradėjo gaminti gyvąjį alų, kiti – steigti parduotuvėles, prekiaujančias pačių gaminamu nepasterizuotu alumi.

2011-01-20
Semiantis patirties iš „Tokyo“ restoranų tinklo, kuris jau žinomas savo kokybiškais patiekalais ir jaukia atmosfera, buvo išplėsta koncepcija, prie jau pamėgtos japonų virtuvės asortimento pasiūlant kitų Rytų šalių virtuvės patiekalų, sukuriant erdvesnes ir intymesnes patalpas verslo susitikimams, jaukioms vakarienėms ar šeimos šventėms.

2011-01-19
Ūkio ministerija, akcentuodama sveikatos turizmo svarbą turizmo paslaugų eksportui ir sezoniškumo mažinimui, 2011-uosius paskelbė Sveikatos turizmo metais.

 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Lapkritis 2017 >>
PATKPnŠS
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt