SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HORECA naujienos
2014-12-01

2014-11-27
UAB "Samsonas" puoselėja nacionalines tradicijas, atsižvelgdamas į kulinarijos paveldą.

2014-11-24

2014-11-24
Palydėkime senuosius ir sutikime naujuosius metus jaukioje NIDUS aplinkoje.

2014-11-17
Bendrovės „Mineraliniai vandenys“ specializuotos gėrimų parduotuvės nuo šiol vadinsis „Bottlery“, pranešė bendrovė. Pirma naujos koncepcijos parduotuvė antradienį atidaryta prekybos centre „GO9“.

2014-11-17
Uostamiestyje franšizės pagrindu atsidarys antra „Coffee Inn“ tinklo kavinė. Ji įsikurs Herkaus Manto gatvėje.

2014-11-17
Po dvejų metų pertraukos vėl išrinktas geriausias Lietuvos virėjas. Šį titulą pelnė žinomas virtuvės meistras, restorano „1 dublis“ įkūrėjas Deivydas Praspaliauskas, geriausiu šalies virėju pripažintas ir 2010-aisiais. Antrąją vietą užėmė jo mokinys Evaldas Juška, dirbantis restorane „Lauro lapas“. Bronzos medalis atiteko Artūrui Tomaševičiui iš „IDW Esperanza Resort“.

2014-11-17
Atsiradus prievolei tvirtinti akcijų sandorius pas notarą, nuo akcijų vertės notarui reikės sumokėti 0,4–0,5% mokestį, o jeigu sutartys sudarytos užsienio kalba, prireiks ir vertėjo paslaugų.  

2014-10-30
Servetėlių dozatoriai suteikia...

2014-10-20
Akcinės ir uždarosios akcinės bendrovės savo įstatinio kapitalo bei vertybinių popierių perskaičiavimą iš litų į eurus galės vykdyti dvejus metus – iki 2016-ųjų pabaigos. Be to, šiek tiek sumažės AB ir UAB minimalaus įstatinio kapitalo dydžiai.

2014-10-20
Lietuviškos nacionalinės virtuvės restoranų tinklas „Bernelių užeiga“ šiemet planuoja plėtrą Lietuvoje ir užsienyje. Iki metų pabaigos duris atvers du nauji šio tinklo restoranai Vilniuje ir Didžiojoje Britanijoje.

2014-10-08

2014-10-08
Š. m. spalio 10 d. kviečiame dalyvauti smagioje degustacinėje vakarienėje, kurią ruoš geriausi Lietuvos virtuvės šefai, susibūrę į nacionalinę virėjų komandą, atstovausiančią Lietuvą lapkričio 24-26 d. pasaulio čempionate „Culinary World Cup 2014“, Liuksemburge.

2014-10-08
Knorr Professional redukuotos sodraus keptos mėsos skonio ir aromato jautienos bei paukštienos pastos – Jūsų autorinių patiekalų kūrimui bei individualaus stiliaus išraiškai.

2014-10-06
Su Cooking Chef galima paruošti patiekalų iš įvairiausių receptų. Temperatūrą nustatoma nuo 20°C iki 140°C, 2°C padalomis, bei laikmatis gali būti nustatytas iki 3 valandų.

 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Rugsėjis 2017 >>
PATKPnŠS
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt