SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HORECA naujienos
2010-01-30

2010-01-30
Vasario 4-6 dienomis Lietuvos ...

2010-01-28
Enterprise Europe Network (Europos verslo ir inovacijų tinklas), veikiantis Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose, kviečia dalyvauti maisto ir gėrimų pramonės sektoriui skirtame partnerystės renginyje "Food & Drink 2010".

2010-01-28
Renginio metu bus organizuojami dvišaliai susitikimai, galimybė susitikti su potencialiais partneriais, galinčiais užmegzti kontaktus komercinei bei technologinei partnerystei plėtoti, sužinti naujausias tendencijas.

2010-01-28
Nuo kovo 29 dienos Baltijos šalių oro bendrovė pradės skraidyti tarp Mančesterio ir Rygos. Šiais reisais tikimasi pritraukti keleivių, kurie per Rygą vyktų iš ir į Skandinavijos, NVS ir Baltijos šalis.

2010-01-28
Vasario 4 d. Ūkio ministerija organizuoja seminarą „Geresnis reglamentavimas ir įmonių teisė: esama situacija, pasiekti rezultatai ir perspektyvos“. Seminaras skirtas pristatyti įmonių teisinio reguliavimo naujoves. (programa)

2010-01-27
Vieno iš pačių garsiausių ir prieštaringiausiai vertinamų pasaulio virėjų Ferranas Adria porai metų uždaro "El Bulli" .

2010-01-27

2010-01-27
2010 m. sausio 27 d., Vilnius. Valstybinė mokesčių inspekcija prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos (toliau – VMI prie FM) informuoja, kad mokesčių mokėtojai - fiziniai ir juridiniai asmenys – 2009 m. nekilnojamojo turto mokesčio (toliau – NTM) deklaraciją apskričių valstybinėms mokesčių inspekcijoms turi pateikti ir mokestį sumokėti iki šių metų vasario 1 dienos.

2010-01-26
Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ savo naujame vasaros tvarkaraštyje numato keturias naujas tiesiogines skrydžių kryptis iš Vilniaus. Vasaros skrydžių sezonu, kuris prasidės nuo kovo 28 dienos, „airBaltic“ atnaujina skrydžius į Dubliną, Oslą, Hamburgą ir prideda naują maršrutą į Mančesterį. Iš viso vasaros sezonu oro bendrovė turės 13 tiesioginių krypčių iš Vilniaus.

2010-01-26
 Šalčių prispausti miestiečiai užsako daugiau maisto į namus.  Anot „Čili“ tinklo atstovų, jau savaitgalį jų buvo žymiai daugiau, o pirmadienį užsakymų skaičius išaugo trečdaliu.

2010-01-26
Atnaujintus „Suslavičiaus“ kečupus pilsto į ypač kokybiškus penkiasluoksnius buteliukus, kurių sienelės apsaugo produktą nuo bet kokio išorės poveikio.

2010-01-25

2010-01-25
Sostinės pakraštyje įsikūręs „Plento baras“ naujuosius metus pasitinka atsinaujindamas – nuo šiol jo svečiai galės paskanauti tikrų kaukazietiškos virtuvės patiekalų. Juos ruošia specialiai iš saulėtosios Armėnijos atvykęs virėjas, turintis didelę autentiško tautinio maisto gaminimo patirtį.

2010-01-25
Įvairių rūšių sūriai, ko gero, yra vienas populiariausių pasaulyje užkandžių ir dažniausiai šeimininkes gelbstinčių produktų, ypač užgriuvus netikėtiems svečiams. Su sūriu akimirksniu paruoši gausybę patiekalų – pradedant paprastais skrebučiais, baigiant fondiu pramoga šaltą žiemos vakarą.

 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Rugsėjis 2017 >>
PATKPnŠS
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt