SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2012-03-22
„Šiuolaikiškos žuvies bei jūros gėrybių paruošimo technologijos ir pateikimas restoranuose bei kavinėse“

Dėstytojai:

Deivydas Praspaliauskas

- konkurso „Geriausias Lietuvos virėjas 2010“ nugalėtojas, tarptautinių konkursų prizininkas, virėjo amatą studijuojantis gastronomijos mokykloje „Kobenhavns Hotel og Restaurant Skole“, bei dirbęs Danijos restoranuose - „AOC“, „Henne Kirkeby Kro“.

Darius Dabrovolskas - restorano „Neringa“ vyriausiasis virėjas, LRVVKA komandos „Gintarinis aljansas“ narys bei tarptautinių konkursų prizininkas.

Kursų kaina: 300 Lt, LRVVKA nariams - 250 Lt

Išankstinė registracija būtina

tel.: +370 674 51045 arba el. info@lrvvk.lt

Kiekvienas kursų dalyvis gaus kursų medžiagą ir kursų baigimo pažymėjimą!

Kursai vyks : š.m kovo 25 d (sekamdienį)., nuo 10 val. iki 16 val.

UAB “MBR parduotuvių ir restoranų įranga ” mokymo centre,
Vilniuje, Kirtimų g. 49B.


Griežtai draudžiama HORECAGURU.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti HORECAGURU.LT kaip šaltinį.
Vardas:
Vertinimas:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentaras:
 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Gruodis 2014 >>
PATKPnŠS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt