SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maisto gaminimas
2012-12-19
„Kad iki šiol nie...
2011-12-12
Spalvingoje ir „skania...

2011-09-14
„SMAGURIŲ ENCIKLOPEDIJA....
2011-08-16
Pasiklydote tarp pageltusių la...

2011-08-16
Tikras pirmykštis dži...
2011-08-16
„Naminė duona" - tai pra...

2010-03-16
 Jei galvojate, kad niekada neišmoksite gaminti, ši knyga jūsų galvoje ir virtuvėje tikrai sukels perversmą. Jos tikslas - išmokyti jus kuo greičiau ir kuo lengviau pasigaminti visų mėgstamų patiekalų.
2010-02-15
Anotacija: „Tinkamas valgis tinkamoje vietoje tinkamu laiku - tai mano įsitikinimai ir pagrindinė šios knygos idėja. Tai geriausias receptas, - apie savo antrąją knygą lietuvių kalba sako autorė Julija Vysockaja.  -  Abrikosus reikia valgyti liepą ar rugpjūtį, bet tikrai ne sausį, braškes birželį, o žiemą gardžiuotis pupelėmis, žirniais, duona ir kitu puikiu maistu."

2009-11-18
 „Skonio fiziologija“ –  garsus XIX a. pradžios kūrinys, cituojamas daugelyje solidžių kulinarijos knygų. Vieni „Skonio fiziologijos“ skyriai yra gastronominiai ir kitokie autoriaus memuarai, kiti – mokslinio traktato parodija. Šmaikščiai parašytuose puslapiuose rasime ne tik kulinarijos istorijos žinių ir receptų, bet ir smagių autoriaus prisiminimų, juokingų istorijų, aforizmų.
2009-11-18
Gordonas Ramzis. Škotas. Laurų lapai virtuvėje vietoj laurų vainiko futbolo aikštėje. Charizmatiškas. Seksualus. Keikiasi kaip vežikas. 20 populiariausių kulinarijos knygų autorius, TV laidų žvaigždė, 12 „Michelin“ žvaigždučių savininkas. 

2009-11-18
Jei retkarčiais pasiklystate šiandieninėje prieskonių ir įmantrių produktų įvairovėje bei jaučiate nostalgiją paprastiems senovišku būdu pagamintiems patiekalams, ši receptų knyga kaip tik jums! Sumuštiniai, salotos, kokteiliai, sūrio, kiaušinių, varškės, kruopų, makaronų, mėsos, žuvies patiekalai, sriubos, įvairiausi desertai...
2009-11-18
 Turiu pasakyti, kad valgio pasaulis – ne tik produktai, receptų knyga ar virėjas. Valgio pasaulis yra vieta, kur valgote, žmonės, su kuriais valgote, tai, ką veikiate pavalgę, beje, ir tai, ką veikėte iki valgio, - tai ištisas pasaulis, brangios jūsų gyvenimo minutės, tai valgymas! Julija Vysockaja

2009-11-18
 Knyga įkvėps kiekvienos šeimininkės vaizduotę. Tiek pradedantieji, tiek ir šilta, ir šalta matę kulinarai nesitvers kantrybe pasinerti į gastronomijos “alchemiją”. Įspūdingos iliustracijos bei šiuolaikiški, kosmopolitiški ir paprasti receptai!
2009-11-18
Taisyklių laužytojo, padaužos Oliverio naujasis patiekalas – kulinarijos dienoraštis, pagardintas teigiama energija, optimizmu, gyvenimo džiaugsmu, nerūpestingumu ir nesibaigiančiais gastronominiais žaidimais.
 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Lapkritis 2014 >>
PATKPnŠS
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
       
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt