SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRODUKTŲ/PASLAUGŲ RINKA
2014-10-20
Akcinės ir uždarosios akcinės bendrovės savo įstatinio kapitalo bei vertybinių popierių perskaičiavimą iš litų į eurus galės vykdyti dvejus metus – iki 2016-ųjų pabaigos. Be to, šiek tiek sumažės AB ir UAB minimalaus įstatinio kapitalo dydžiai.

2014-10-08
Š. m. spalio 10 d. kviečiame dalyvauti smagioje degustacinėje vakarienėje, kurią ruoš geriausi Lietuvos virtuvės šefai, susibūrę į nacionalinę virėjų komandą, atstovausiančią Lietuvą lapkričio 24-26 d. pasaulio čempionate „Culinary World Cup 2014“, Liuksemburge.

2014-10-08
Knorr Professional redukuotos sodraus keptos mėsos skonio ir aromato jautienos bei paukštienos pastos – Jūsų autorinių patiekalų kūrimui bei individualaus stiliaus išraiškai.

2014-10-06
Su Cooking Chef galima paruošti patiekalų iš įvairiausių receptų. Temperatūrą nustatoma nuo 20°C iki 140°C, 2°C padalomis, bei laikmatis gali būti nustatytas iki 3 valandų.

2014-10-06
    EdgeCraft“ korporacija gamina pasaulyje plačiai žinomus Chef'sChoice® peilių galąstuvus. Šis gamintojas eksportuoja į daugiau nei 70 šalių visame pasaulyje ir yra lyderis savo segmente.

2014-10-06
Vokietijos gamintojas GRAEFpristato pjaustyklių seriją „MASTER“, sukurtą ambicingiems profesionalams.

2014-10-03

2014-10-02
Nuo kitų metų gegužės 1 d. visais atvejais, kai viešojo maitinimo įmonių klientams yra išduodamos išankstinės sąskaitos („prečekiai“) su nurodyta mokėtina suma, tokių sąskaitų duomenys privalės būti išsaugoti kasos aparatų kontrolinėje juostoje, o tokios sąskaitos pabaigiamos fiskalinio kvito spausdinimu.

2014-10-02
UAB „Villon“ valdomas viešbutis „Le Meridien Vilnius“ keičia pavadinimą.

2014-09-30
       

2014-09-30
Vilniaus oro uoste veikti pradėjo vienas didžiausių britų kavinių tinklų „Coffee Republic“. Šios kavinės operatorius Lietuvoje UAB „Juta jazz kava“ sako, kad tai pirmoji tokio pobūdžio užsienio kavinė Lietuvoje.

2014-09-30

2014-09-23

2014-09-22
Kauno senamiesčio širdyje įsikūręs viešbutis „Daugirdas“ ilgą laiką restoraną vadino tuo pačiu pavadinimu. Pagaliau atėjo laikas permainom. Tad naują sezoną šis restoranas pradeda su nauju vardu ir atsinaujinusiu meniu.

2014-09-21
Atradę, kad natūralūs maistiniai dažnai brangūs, o jų gamybos būdas – ne visada priimtinas, lietuviai sukūrė technologiją, dažus leidžiančią išskirti iš uogų ir vaisių.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Spalis 2014 >>
PATKPnŠS
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt