SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIEŠASIS MAITINIMAS
2015-11-08
Lietuvos pirkėjas imlus naujovėms: jei užsienyje pamato kad ir netikėčiausią produktą ir šis jam patinka, tokio jis ima reikalauti ir iš vietinių gamintojų.

2015-11-07
Aiškinantis su kolega, ...

2015-11-01
UAB „Maistas LT“, per akcininkus susijusiai su maitinimo paslaugų įmone „Kretingos maistas“, įsigijus UAB „Pontem“, šioje rinkoje atsirado vienas itin stiprus dalyvis. Sustiprėjusios įmonių grupės tikslas – plėtra Lietuvoje, Latvijoje ir žengimas į Lenkijos rinką.

2015-10-10
Didmeniniame kataloge beveik 2000 pozicijų.

2015-09-10
Pažinkite vyno pasaulį iš arčiau „Daugirdo” viešbutyje! Su gausia „Mineralinių vandenų“ vyno žinovų komanda susipažinkite net su 50 vyno rūšių iš įvairiausių pasaulio šalių, pasisemkite naujų žinių, paragaukite net 20 iš jų! Vakaro metu Jūsų laukia gausus vyno asortimentas, ekspertų patarimai, ypatingi gurmaniški užkandžiai, gyva muzika bei daug įvairių staigmenų.

2015-09-10

2015-08-25

2015-08-25
Viešojo maitinimo UAB „Restoranų grupė Fortas“ siekia sustiprinti savo svorį rinkoje, todėl kreipėsi į Konkurencijos tarybą dėl sušių restoranų „Sushi Express“ tinklą Lietuvoje valdančios UAB „Fresh Projects“ 100% akcijų įsigijimo.

2015-08-22
Istorijų, kaip pomėgis tapo sėkmingu verslu, yra ne viena. Gintaras Sinkus, darantis vaisių ir uogų vyną Juodalaukių kaime, Zarasų pašonėje, sako, kad mėgstamas jo užsiėmimas į verslą dar neišaugo, tačiau vynai kelią į platesnį pasaulį jau prasimušė.

2015-08-21
Bordo universitetas – labai rimta, aukščiausio lygio akademinę bendruomenę subūrusi aukštojo mokslo įstaiga, tačiau kartais joje gali pasijusti lyg būtum atsidūręs nedidelėje šeimai priklausančioje vyno darykloje. Mat universiteto koridoriuose, laboratorijose ar net auditorijose tvyro vyno kvapas, patalpose prikrauta vyno dėžių, o aplink šio alkoholinio gėrimo butelius zuja žmonės baltais chalatais.

2015-08-18
Mažieji kavos skrudintojai anksčiau visą dėmesį skyrė gamybai, dabar plečia veiklą ir iš manufaktūrų persikelia į nuosavas kavines. Taip siekiama padidinti prekių ženklo žinomumą ir išplėsti klientų ratą.

2015-08-10
Kartais išskirtinės patalpos ne tik pasufleruoja verslo idėją, bet ir paskatina keisti veiklos kryptį. Tokia patirtimi dalijasi verslininkė Jurgita Krasauskienė. Ji vietoj parduotuvės, siūlančios lietuviškų smulkiųjų gamintojų prekių, įkūrė sulčių barą.

2015-07-14

2015-07-14
Trečiasis žinomo šalies virtuvės meistro Deivydo Praspaliausko „dublis“ nepavyko – bandymas „Pilies kepyklą“ paversti šeimos restoranu nenusisekė. Prieš kelis mėnesius savo restoranėlį Vilniaus senamiestyje uždarė ir Linas Samėnas, dabar su šeima gyvenantis Stokholme.

2015-05-20
Artėjant vasarai Lietuvos rest...

 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Gruodis 2016 >>
PATKPnŠS
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt