SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIEŠASIS MAITINIMAS
2013-06-10

2013-06-07
Vilniuje, Žirmūnuose, atidarytas antrasis kepsnių ir salotų restoranas „Forest“, į kurio įrengimą investuota 150 tūkst. litų. Naujos koncepcijos restoranų  „Forest“ atidarymą paskatino kintantys maitinimo įstaigų lankytojų įpročiai bei šalį pasiekiančios tendencijos iš užsienio, kur greitą maistą keičia lėto maisto  tendencijos.

2013-05-28
"VIŠTIENĄ GAMINKIME KITAIP - NEĮPRASTI VIŠTIENOS PRODUKTAI IR NAUJAUSIOS JŲ GAMINIMO TENDENCIJOS. ŽENKIME KARTU SU MAISTO GAMINIMO MADA." Naujomis technologijomis apdoroti vištienos produktai – tikra pagalbakiekvienam virtuvės šefui: nebereikia gaišti laiko išpjaustymo, svėrimo ir skirstymo į porcijas darbams, todėl patiekalą galima paruošti greičiau, taupiau, daugiau laiko skirti serviravimui ir apipavidalinimui.

2013-05-27

2013-05-24
Kauno centre penktadienį atidaryti 500 kv. m plotą užimantys naujos koncepcijos  kavos namai „Vero Coffee House", į kurių įrengimą investuoti 400.000 Lt.

2013-05-24
Tai įrodo LRVVKA meistrai,  kiekviename š.m. LRVVKA renginyje  pristatantys  autentiškus patiekalus: nuo pusryčių iki užkandžių, nuo pietų valgiaraščio iki  išradingų desertų.

2013-05-22
Birželio pradžioje Kaune, Pažaislio kamaldulių vienuolyne, bus atidarytas naujas svetingumo kompleksas „Monte Pacis“, kurio sąmata siekia 9,6 mln. Lt.

2013-05-22
Kauno centre pradėjo veikti pirmoji UAB „Vičiūnų restoranų grupės“ naujos  koncepcijos kavinė „Ice Cafe“, į kurią investuota 200.000 Lt. Per artimiausius  trejus metus Lietuvoje ir Latvijoje planuojama atidaryti iki 10-ies tokių kavinių.

2013-05-16

2013-05-16
Šiuo metu Lietuvoje siūlome naują produktą -  konservuotą sraigių mėsą savose sultyse ir sultinyje, taip pat aukštos kokybės sraigių ikrą ir dar keletą naujovių. Gamintojo šalis – Lenkija. Pamatyti produktus ir jų aprašymus galima internetinėje parduotuvėje www.sraigiuvizija.lt.

2013-05-15

2013-05-15
Prezentacija “ŠIUOLAIKINĖ SVEIKUOLIŠKA VIRTUVĖ“, vyks 2013 m. gegužės 19 d. 11 val. viešbučio „Grand SPA Lietuva“ restorane, V. Kudirkos g. 45, Druskininkuose.

2013-05-08
Geriausiu 2013 metų Duval – Leroy Grand Prix Lietuvos someljė tapo Narimantas  Miežys, tarp gimtųjų sienų viešbutyje„Kempinski Hotel Cathedral Square“ finale įveikęs Arminą Darasevičių (II vieta, restoranas „Time“), Albertą Koncijalovą (III vieta, „Liviko“) ir Mariją Antanaitytę (IV vieta, „Vyno klubas“). Varžybos  vyko gegužės 06 d.

2013-04-29
Nuo 2013 metų gegužės 1-osios įsigalioja VMI įsakymo nuostatos, kurios numato,  jog viešbučių, restoranų, kavinių ir kitų viešojo maitinimo paslaugas teikiančių  įstaigų duomenys apie klientams pateiktas išankstines (tarpines) sąskaitas  (vadinamuosius „prečekius") turi būti išsaugomi kasos aparato atmintyje taip  pat, kaip ir galutiniai, apmokėjimą patvirtinantys, kvitai.

2013-04-09

 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Rugsėjis 2015 >>
PATKPnŠS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt