SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIEŠASIS MAITINIMAS
2015-03-20

2015-03-20
Prieš priimdamas į darbą nors vieną darbuotoją, darbdavys turi gauti atestatą, prisiimti darbuotojų saugos ir sveikatos tarnybos funkcijas, sukurti saugias darbo sąlygas bei instruktuoti darbuotoją apie darbų saugą. Sudarius nors su vienu darbuotoju darbo sutartį, fizinis asmuo ar įmonė tampa darbdaviu. Valstybinė darbo inspekcija parengė informaciją, ką būtina žinoti prieš juo tampant.

2015-03-20
Restoranų tinklą Lietuvoje ir ...

2015-03-18
Šviežių kepinių kvapas tikrai bent kartą privers klientą praverti kepyklos duris. Norint išsaugoti pirkėjų lojalumą reikia laikytis taisyklės – nekeisti klientų pamėgtų kepinių receptų.  

2015-03-09

2015-03-06
Vasario 27 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ įvyko didžiausia šalyje specializuota profesionalaus valymo ir higienos paroda. Ji buvo skirta viešbučių, restoranų, parduotuvių, maisto pramonės ir valymo paslaugas teikiančių įmonių atstovams. Antrą kartą vykusią parodą organizavo stambiausia valymo ir higienos prekių platintoja Lietuvoje, bendrovė „Manjana“.

2015-03-04
Galimybę už pietus atsiskaityti išmaniuoju telefonu, sveikesnio maisto restoranas „TakeWay“ savo klientams siūlo jau nuo 2013 metų lapkričio mėnesio. Toks atsiskaitymo būdas labiausiai pasiteisina pietų metu. Kai kuriuose iš „TakeWay“ restoranų mobilūs mokėjimai piko metu sudaro net iki 20 % visų atsiskaitymų. Šis sprendimas įgyvendintas drauge su mobiliųjų mokėjimų sistema „WoraPay“.

2015-02-13
Vasario 27 d. Lietuvos parodų ...

2015-02-11
Inovatyviausi restoranai mobiliuosius mokėjimus jau taiko nuo 2013 metų vasaros. Šiai dienai kai kuriuose restoranuose mobilieji mokėjimai sudaro net 20 - 35 % visų atsiskaitymų. Pasiekus tokį mokėjimų aktyvumą, pasimatė ir tikroji nauda restoranui  - aptarnaujama daugiau staliukų piko metu. „Grillink“ restorano pavyzdys iliustruoja, kaip galima padidinti apyvartą dienos pietų metu, įsidiegus mobiliuosius mokėjimus.

2015-02-09
Sausio 30 d. Lietuvos parodų i...

2015-01-27
Specializuota svetingumo ir viešojo maitinimo verslo paroda

2015-01-27
Viešbučių ir restoranų versle dirbančios įmonės vis dažniau naudoja naująsias technologijas, optimizuodamos aptarnavimo procesą ir mažindamos veiklos kaštus. Nesunkiai įdiegiamas priemones teigiamai vertina ir klientai.

2015-01-19
Liūdnos šlovės rašytojo Petro Cvirkos sukurtas herojus Frankas Krukas, arba Pranas Krukelis, yra sakęs, jog graboriaus biznis yra amžinas – žmonės visais laikais mirė ir mirs. Toks pats amžinas ir restoranų (ir apskritai maitinimo įstaigų) verslas – žmonės visais laikais norėjo ir norės valgyti. Juolab, remiantis garsiąja Maslovo piramide, fiziologiniai poreikiai žmogui yra esminiai.

2015-01-08
Net smulkusis verslas privalo turėti išgrynintą koncepciją: jeigu ji pasirinkta netinkamai, reikia tai pripažinti ir keistis. Kartais tam būtina keisti ir prekės ženklą, ir pavadinimą. Tokiems pokyčiams reikia ir laiko, ir pinigų, tačiau jų nesiėmus sudėtinga įvykdyti strateginius planus.

2015-01-08

 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Rugsėjis 2015 >>
PATKPnŠS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt