SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIEŠASIS MAITINIMAS
2009-07-20
Rio de Žaneiro „Copacabana Palace“ viešbutyje „Lounge Bar“ virtuvės šefas Francesco Carli sukūrė du originalius kokteilius: „Sora“ su degtine, „Limoncello” likeriu ir ikrais, taip pat „Negresco“ su juodąja arbata, degtine, „Sambuca Opal Nera“ likeriu bei aukso gabaliukais.

Du kokteiliai, sukurti Martinio pagrindu, pavadinti aktorių Fred‘o Astaire‘o ir Ginger‘o Rogers‘o garbei, kadangi jie pirmą kartą kartu surengė savo pasirodymą šiame viešbutyje 1933 metais filmavimosi ,,Flying down to Rio“ juostoje metu. Venecijos „Cipriani“ viešbučio valgiaraštyje galima rasti „Buona Notte“ kokteilį, kurį sukūrė George‘as Clooney‘is. Jis buvo apsistojęs šiame viešbutyje po filmavimosi ,,Good Night, Good Luck” juostoje. „Buona Notte“ – tai citrinos, cukraus, degtinės, spanguolių sulčių, imbiero, karčiosios trauktinės gaivus mišinys.

Parengė horecaguru.lt, naudojantis horeca.ru šaltiniu

horeca.ru nuotr.

Griežtai draudžiama HORECAGURU.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti HORECAGURU.LT kaip šaltinį.
Vardas:
Vertinimas:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentaras:
 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt