SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIEŠASIS MAITINIMAS
2010-02-23
Per dvi dienas organizatoriai prekybos centro lankytojams išdalino kelis tūkstančius puodelių kavos ir išrinko Lietuvos kavos ruošimo čempionus, kurie vasarą atstovaus mūsų šalį Pasauliniame kavos ruošimo čempionate.

2010-02-20
Aviena ir ėriena dėl savo specifinio skonio ir kvapo visada buvo ir yra vertinama gurmanų. Šios rūšies mėsos patiekalų galima paragauti ir dažname mūsų restorane. Dar smagiau – patiems namuose pasigaminti patiekalą iš avienos ar ėrienos, juolab ne vienas virtuvės meistras VŽ „Savaitgaliui“ yra patarę, ką ir kaip iš jos gaminti namuose.

2010-02-18
Siekdamos išsaugoti Lietuvos aludarystės tradicijas ir skatinti visuomenę pažvelgti į alų, kaip į unikalų kultūrinį paveldą, šalies alaus bendrovės ir salyklininkai susitelkė į LIETUVOS ALUDARIŲ GILDIJĄ. Aludarystės amatas Lietuvoje žinomas nuo senų laikų. Jau XI a. Lietuvoje verdamas alus buvo neatsiejama svarbiausių kalendorinių švenčių, darbymečių, ir susibūrimų dalis, tačiau labiausiai jis išpopuliarėjo XVI a.

2010-02-17
Virtuvės meistro Gordono Ramsay laimėjimų sąraše – 11 prestižinių „Michelin“ restoranų gido žvaigždučių, keliasdešimt po skirtingus žemynus išmėtytų restoranų, daugiau nei 20 receptų knygų, keletas kulinarinių šou abipus Atlanto ir prekės ženklu tapęs vardas – jis pelnytai vadinamas Didžiosios Britanijos virtuvės pasididžiavimu.

2010-02-17
Su Maurice'u Richardu Hennessy, konjako „Hennessy“ prekių ženklo ambasadoriumi, susitikome Vilniaus viešbutyje „Stikliai“. Nuo XVIII a. konjaką gaminančios šeimos atstovas mielai pasakoja apie konjako gamybą, pabrėžia gėrimo kokybės svarbą ir savo šeimos išskirtinumą kitų konjako gamintojų atžvilgiu.

2010-02-14
Iki krizės užsakovams dirbusios įmonės ekonomikos nuosmukį išnaudoja nuosavam produktui bei prekių ženklui kurti. Kauno UAB „Meškėnas“ baigė modernaus šokolado fabriko gamybą ir sukūręs  prekių ženklą „Tai tau“ rinkai prisistato kaip vienintelis lietuviško šokolado gamintojas. Savo vardu pirkėjus pavergti nusprendė ir AB „Kauno Baltija“.

2010-02-08
Europos Sąjungoje ekologišką gaminį simbolizuos žaliame fone esantis lapas. Nuo 2010 m. liepos 1 d. ES ekologiško gaminio logotipu bus privaloma ženklinti visus fasuotus ekologiškus gaminius, pagamintus bet kurioje ES valstybėje narėje ir atitinkančius būtinus standartus.

2010-02-07
Sakoma, jog šviežių ir šaldytų žuvų skoniai skiriasi kaip diena ir naktis, o paragavus pirmųjų, kitokių daugiau ir nesinori. Skonis skoniu, bet neretai pasirinkimas priklauso ir nuo pasiūlos – ne visur šviežių žuvų pas mus nusipirksi, ir nuo lėšų – dauguma šviežių produktų brangesni.

2010-02-07
Kavinių tinklas „Coffee Inn“ norėtų, kad klientai galėtų atsiskaityti išsiuntę pranešimą mobiliuoju telefonu. Trumposiomis žinutėmis (SMS) jau dabar galima mokėti už automobilio stovėjimą, spaudos prenumeratą, loterijos bilietus.

2010-02-05
Rygos restoranui „Bergs“, tinklapis „The European 50 best restaurants“, skyrė 42-ąją vietą tarp geriausiųjų Europos restoranų. Į šį sąrašą nepateko restoranai iš Lietuvos ir Estijos.

2010-02-04
 LIVIKO, viena didžiausių alkoholinių gėrimų kompanijų Baltijos šalyse, nuo 2010 metų tampa strateginiu pasaulyje pirmaujančios vyno kompanijos „Constellation Brands“ verslo partneriu ir oficialiu jos penkių pagrindinių vyno prekės ženklų importuotoju bei atstovu Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

2010-02-04
Nuo trečiadienio lietuviškas skilandis oficialiai įgauna teisę būti žymimas ir specialiu ženklu su nuoroda bei žodžiais „Garantuotas tradicinis gaminys“ ar santrumpa „GTG“. Šis užrašas garantuoja gaminio originalumą ir patvirtina jo kokybę.

2010-01-30
Ispanijos Riocha (Rioja), pirmasis ir iki šiol vienintelis šalies vyno regionas, turintis aukščiausią – DOCa statusą – dar ne taip seniai vadintas žinomiausiu pasaulyje ispaniško vyno gamybos regionu. Laikai keičiasi, ir Riochos gamintojai, norėdami išlikti lyderiais, turi dėti vis daugiau pastangų, mat ant kulnų su savo puikiais moderniais vynais jiems lipa Riberos del Duero, Ruedos ar mažutės Priorato srities vyndariai.

2010-01-25
Įvairių rūšių sūriai, ko gero, yra vienas populiariausių pasaulyje užkandžių ir dažniausiai šeimininkes gelbstinčių produktų, ypač užgriuvus netikėtiems svečiams. Su sūriu akimirksniu paruoši gausybę patiekalų – pradedant paprastais skrebučiais, baigiant fondiu pramoga šaltą žiemos vakarą.

2009-12-27
Kalėdų žąsies arba anties kepi...

 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Spalis 2014 >>
PATKPnŠS
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt