SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIEŠASIS MAITINIMAS
2010-04-10
Jau šeštą pavasarį, pagal susiklosčiusią gražią tradiciją mes, LRVVK asociacijos nariai, vykome į Sankt – Peterburgą, kuriame kartu su paroda “ExpoHoReCa 2010” kovo 10 – 12 dienomis vyko ir Baltijos jūros šalių tarptautinis “Baltijos kulinarinės žvaigždės” taurės virėjų konkursas.

2010-04-08
Kauno miesto savivaldybės taryba nusprendė ir šiemet lauko kavines atleisti nuo vietinės rinkliavos už leidimą prekiauti miesto viešosiose vietose.

2010-03-31
Jau 5-ių metų gimtadienį švenčiantis „Cognac boutique“ pristato patį didžiausią prancūziškų gėrimų pasirinkimą ir pačias geriausias ŠVENTINES kainas Kovo 15 – 31 dienomis!

2010-03-31
Alkoholinių gėrimų ir tabako gaminių platintoja UAB „Mineraliniai vandenys“ nuo balandžio Lietuvoje pradeda platinti „Campari International S.A.M.“ tiekiamus gėrimus „Campari“ bei „Cinzano“.

2010-03-30
Prezidentūros darbuotojams ir svečiams maistą gamins renginių organizatoriaus Giedriaus Masalskio vadovaujama bendrovė, praneša „Lietuvos žinios“.

2010-03-20
Kviečiame visus į LRVVKA PREZENTACIJĄ, KURI VYKS 2010 m. kovo mėn. 21 d. 11 val. SPA VILNIUS SANA K.Dineikos g.1, DRUSKININKAI  

2010-03-15
„Balticovo“ tampa didžiausia omleto masės tiekėja Estijoje, pirmiausia – viešbučiams ir keltų operatoriams,-teigia „Balticovo“ valdybos pirmininkas Arnis Veinbergs.

2010-02-23
Kavos pupelių kainos biržoje smuktelėjo labiausiai per tris mėnesius stiprėjant JAV doleriui ir rinkai laukiant gero derliaus Brazilijoje.

2010-02-23
Per dvi dienas organizatoriai prekybos centro lankytojams išdalino kelis tūkstančius puodelių kavos ir išrinko Lietuvos kavos ruošimo čempionus, kurie vasarą atstovaus mūsų šalį Pasauliniame kavos ruošimo čempionate.

2010-02-20
Aviena ir ėriena dėl savo specifinio skonio ir kvapo visada buvo ir yra vertinama gurmanų. Šios rūšies mėsos patiekalų galima paragauti ir dažname mūsų restorane. Dar smagiau – patiems namuose pasigaminti patiekalą iš avienos ar ėrienos, juolab ne vienas virtuvės meistras VŽ „Savaitgaliui“ yra patarę, ką ir kaip iš jos gaminti namuose.

2010-02-18
Siekdamos išsaugoti Lietuvos aludarystės tradicijas ir skatinti visuomenę pažvelgti į alų, kaip į unikalų kultūrinį paveldą, šalies alaus bendrovės ir salyklininkai susitelkė į LIETUVOS ALUDARIŲ GILDIJĄ. Aludarystės amatas Lietuvoje žinomas nuo senų laikų. Jau XI a. Lietuvoje verdamas alus buvo neatsiejama svarbiausių kalendorinių švenčių, darbymečių, ir susibūrimų dalis, tačiau labiausiai jis išpopuliarėjo XVI a.

2010-02-17
Virtuvės meistro Gordono Ramsay laimėjimų sąraše – 11 prestižinių „Michelin“ restoranų gido žvaigždučių, keliasdešimt po skirtingus žemynus išmėtytų restoranų, daugiau nei 20 receptų knygų, keletas kulinarinių šou abipus Atlanto ir prekės ženklu tapęs vardas – jis pelnytai vadinamas Didžiosios Britanijos virtuvės pasididžiavimu.

2010-02-17
Su Maurice'u Richardu Hennessy, konjako „Hennessy“ prekių ženklo ambasadoriumi, susitikome Vilniaus viešbutyje „Stikliai“. Nuo XVIII a. konjaką gaminančios šeimos atstovas mielai pasakoja apie konjako gamybą, pabrėžia gėrimo kokybės svarbą ir savo šeimos išskirtinumą kitų konjako gamintojų atžvilgiu.

2010-02-14
Iki krizės užsakovams dirbusios įmonės ekonomikos nuosmukį išnaudoja nuosavam produktui bei prekių ženklui kurti. Kauno UAB „Meškėnas“ baigė modernaus šokolado fabriko gamybą ir sukūręs  prekių ženklą „Tai tau“ rinkai prisistato kaip vienintelis lietuviško šokolado gamintojas. Savo vardu pirkėjus pavergti nusprendė ir AB „Kauno Baltija“.

2010-02-08
Europos Sąjungoje ekologišką gaminį simbolizuos žaliame fone esantis lapas. Nuo 2010 m. liepos 1 d. ES ekologiško gaminio logotipu bus privaloma ženklinti visus fasuotus ekologiškus gaminius, pagamintus bet kurioje ES valstybėje narėje ir atitinkančius būtinus standartus.

 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Gruodis 2014 >>
PATKPnŠS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt