SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIEŠASIS MAITINIMAS
2009-07-27
Grupė Seimo narių siūlo leisti ūkininkams kaimo turizmo sodybose gaminti namų gamybos alkoholinius gėrimus, praneša Liberalų sąjūdžio frakcija.

2009-07-27
Pirmadienį pradedamos mokėti papildomos išmokos už pieną, praneša Žemės ūkio ministerija. Lietuvos pieno gamintojams bus išmokėti pirmieji 28 mln. Lt.

2009-07-27
Daugelį restoranų lankytojų labai domina patiekalo porcijos dydis. Ir tai yra labai natūralu – juk nesinori už itin didelius pinigus gauti kelis gabalėlius mėsos su didžiausiu salotų kalnu.

2009-07-27
Vasarą restoranų gyvenimas yra visai kitoks, nei šaltuoju metų laiku. Vis populiaresnis tampa poilsis prie vandens ar atviroje terasoje.

2009-07-27
Kaip priartėti prie kliento? – šį klausimą užduoda sau ne vienas restorano savininkas.

2009-07-27
Sostinės kavinė "Cozy", po liepos viduryje surengtos protesto akcijos, kurios metu greta kavinės buvo pasodinti manekenai, gavo leidimą lauko terasai veikti, rašo dienraštis "15 min".

2009-07-24
Kokių tik nebūna švenčių. Ir kokių tik jų neprigalvoja rusų tauta. Neseniai senoviniame rusų Suzdalio mieste buvo pagerbtas agurkas.

2009-07-24
Šiandien daugelis valstybių bando atgaivinti šeimos kultą, kuris pastaruoju metu vietą užleido asmenybės bei pinigų kultui. Juk kiekvieną laisvą minutę svarbu praleisti su savo artimiausiais žmonėmis. Tačiau pagal statistiką šeimos galvai yra sunku kaskart sugalvoti naujų pramogų savo šeimai. Čia į pagalbą atskuba restoranų savininkai bei specialių programų kūrėjai.

2009-07-24
Šiemet birželį per metus žemės ūkio produktai atpigo 23%, nes augalininkystės produktų kainos sumažėjo 32,3%, o gyvulių ir gyvulininkystės produktų – 17,5%, praneša Statistikos departamentas.

2009-07-24
Vienas mėgstamiausių vaikų ir suaugusių užkandžių yra dešrainis. Tai vienas greitojo maitinimo produktų.

2009-07-24
Saudo Arabijos sostinėje – Rijade – duris atvėrė greitojo maitinimo įstaiga „Hashi Meals“, kurioje patiekiami mėsainiai iš kupranugariukų mėsos.

2009-07-23
Karštas, aromatingas patiekalas su prieskoniais ir lengvu dūmo kvapu tiesiog sukurtas vasaros vakarui jaukioje restorano terasoje. Aistra patiekalams, pagamintiems ant laužo liepsnos, yra žmogaus kraujyje jau nuo senų laikų. Daugelyje pasaulio šalių kepimo grotelės yra iškeltos į kultūros rangą – ant jų pagamintas maistas yra ypatingo skonio, kvapo, unikalios nuotaikos.

2009-07-23
Pasaulio ekonominė krizė pasiekė ir Estijos restoranus bei kavines.

2009-07-23
Nuo šių metų liepos 20 dienos italų restoranų „Rosario“ tinklo virtuvės šefas Sergejus Malachovskis kviečia visus svečius išbandyti vieno specialaus pasiūlymo plonybių.

2009-07-23
„Vilniaus degtinei“ paskirtas 9,992 mln. Lt ES struktūrinių fondų finansavimas, pranešama per „NASDAQ OMX Vilnius“ vertybinių popierių biržą.

 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt