SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIEŠASIS MAITINIMAS
2010-02-07
Sakoma, jog šviežių ir šaldytų žuvų skoniai skiriasi kaip diena ir naktis, o paragavus pirmųjų, kitokių daugiau ir nesinori. Skonis skoniu, bet neretai pasirinkimas priklauso ir nuo pasiūlos – ne visur šviežių žuvų pas mus nusipirksi, ir nuo lėšų – dauguma šviežių produktų brangesni.

2010-02-07
Kavinių tinklas „Coffee Inn“ norėtų, kad klientai galėtų atsiskaityti išsiuntę pranešimą mobiliuoju telefonu. Trumposiomis žinutėmis (SMS) jau dabar galima mokėti už automobilio stovėjimą, spaudos prenumeratą, loterijos bilietus.

2010-02-05
Rygos restoranui „Bergs“, tinklapis „The European 50 best restaurants“, skyrė 42-ąją vietą tarp geriausiųjų Europos restoranų. Į šį sąrašą nepateko restoranai iš Lietuvos ir Estijos.

2010-02-04
 LIVIKO, viena didžiausių alkoholinių gėrimų kompanijų Baltijos šalyse, nuo 2010 metų tampa strateginiu pasaulyje pirmaujančios vyno kompanijos „Constellation Brands“ verslo partneriu ir oficialiu jos penkių pagrindinių vyno prekės ženklų importuotoju bei atstovu Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

2010-02-04
Nuo trečiadienio lietuviškas skilandis oficialiai įgauna teisę būti žymimas ir specialiu ženklu su nuoroda bei žodžiais „Garantuotas tradicinis gaminys“ ar santrumpa „GTG“. Šis užrašas garantuoja gaminio originalumą ir patvirtina jo kokybę.

2010-01-30
Ispanijos Riocha (Rioja), pirmasis ir iki šiol vienintelis šalies vyno regionas, turintis aukščiausią – DOCa statusą – dar ne taip seniai vadintas žinomiausiu pasaulyje ispaniško vyno gamybos regionu. Laikai keičiasi, ir Riochos gamintojai, norėdami išlikti lyderiais, turi dėti vis daugiau pastangų, mat ant kulnų su savo puikiais moderniais vynais jiems lipa Riberos del Duero, Ruedos ar mažutės Priorato srities vyndariai.

2010-01-25
Įvairių rūšių sūriai, ko gero, yra vienas populiariausių pasaulyje užkandžių ir dažniausiai šeimininkes gelbstinčių produktų, ypač užgriuvus netikėtiems svečiams. Su sūriu akimirksniu paruoši gausybę patiekalų – pradedant paprastais skrebučiais, baigiant fondiu pramoga šaltą žiemos vakarą.

2009-12-27
Kalėdų žąsies arba anties kepi...

2009-12-14
Skandinavų dizainas pasaulinį pripažinimą pelnė savo paprastumu – formų, medžiagų, spalvų. Pasak Vilniuje viešėjusio Michaelio Bjorklundo, Šiaurės šalių maisto ambasadoriaus iš Suomijos Alandų salų, geriausio Suomijos ir Švedijos virėjo, kulinarijos pasaulį šiauriečiai papirko tuo pačiu – paprastumu ir natūralumu.

2009-12-01
Šeštadienį paaiškėjo konkurso „Mano šiaurietiškas receptas“ nugalėtojas, juo tapo kaunietis Renaldas Mačiulaitis. Finaliniame konkurso renginyje prekybos ir pramogų centre „Ozas“ jis nurungė savo konkurentus, pagaminęs lašišos ir ožkos pieno sūrio užkepėlę su melionų ir aitriųjų pipirų salotomis.

2009-11-15
Tautvydo Barščio vadovaujama miltų, maistinių kviečių gemalų bei pašarų AB „Kauno grūdai“ ėmėsi makaronų verslo. Tačiau jų gamyba užsiims tik įvertinusi, ar tai atsiperka.

2009-11-15
Lapkričio 15 d. Prancūzijoje Bono (Beaune) mieste vyks 149 „Hospice de Beaune“ vyno aukcionas. Tai ne tik vienas seniausių ir garsiausių pasaulyje labdaringų vynų aukcionų – specialistai tikina, jog jo rezultatai nustatys 2009 m. derliaus burgundiško vyno kainų gaires.

2009-11-09
Pavieniams restoranams bankrutuojant, jų vietas didžiuosiuose prekybos tinkluose perima „Vičiūnų restoranų grupė“, sukanti į pigesnių maitinimo įstaigų segmentą ir kitąmet į verslo plėtrą planuojanti investuoti iki 4 mln. Lt.

2009-11-09
Rudens pradžioje Vilniuje gret...

2009-10-30
Paroda vyks 2009 lapkričio 4-5 dienomis Estijoje, Talino mieste.

 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Gruodis 2014 >>
PATKPnŠS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt