SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIEŠASIS MAITINIMAS
2013-08-13

2013-07-22
Veiklą pradeda Lietuvos medicinos turizmo paslaugų klasteris, reklamuosiantis mūsų medicinos paslaugas užsienyje ir jas parduosiantis užsieniečiams. Pradėti ketinama nuo dviejų Rusijos regionų.

2013-07-17
Per pastaruosius keliolika met...

2013-07-10
Vilniuje nutraukiama restoranų tinklo „inDay“ veikla, kurią admistruoja įmonė „Green Coffee“. Tikslios priežastys, kodėl uždaromas tinklas, neskelbiamos.

2013-07-08

2013-06-30
Nuo lapkričio 1 d. beveik 10.000 šalies viešojo maitinimo įstaigų higienos būklė bus vertinama balais, numato Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos direktoriaus įsakymo projektas ir  Viešojo maitinimo įmonių atitikties higienos reikalavimams vertinimo tvarkos aprašas.

2013-06-26
Cepelinai ar tilžietiški virtiniai? Šakotis ar pelėsinio sūrio ledai? Artėjant Lietuvos pirmininkavimui ES Lietuva gauna puikia galimybę pristatyti pasauliui lietuvišką modernią lietuvišką virtuvę.

2013-06-20
Birštonas turi naują traukos objektą. Kurorte atidaryta nauja „Eglės“ sanatorija  jau artimiausiu metu turėtų tapti rimta konkurente ne tik čia veikiančioms „Tulpės“ ir „Versmės“ sanatorijoms. Dalį klientų ji nuvilios ir iš Druskininkų, teigiama dienraštyje "Lietuvos rytas".

2013-06-20

2013-06-13
Didžiausias restoranų tinklas "Hesburger" Baltijos šalyse bei Suomijoje šią savaitę atidarė 10 restoraną Kaune. Tai 100 – asis restoranas Baltijos šalyse  bei 33-iasis Lietuvoje. Bendrovė į naują restoraną investavo 3,45 mln. litų.

2013-06-13

2013-06-10

2013-06-07
Vilniuje, Žirmūnuose, atidarytas antrasis kepsnių ir salotų restoranas „Forest“, į kurio įrengimą investuota 150 tūkst. litų. Naujos koncepcijos restoranų  „Forest“ atidarymą paskatino kintantys maitinimo įstaigų lankytojų įpročiai bei šalį pasiekiančios tendencijos iš užsienio, kur greitą maistą keičia lėto maisto  tendencijos.

2013-05-28
"VIŠTIENĄ GAMINKIME KITAIP - NEĮPRASTI VIŠTIENOS PRODUKTAI IR NAUJAUSIOS JŲ GAMINIMO TENDENCIJOS. ŽENKIME KARTU SU MAISTO GAMINIMO MADA." Naujomis technologijomis apdoroti vištienos produktai – tikra pagalbakiekvienam virtuvės šefui: nebereikia gaišti laiko išpjaustymo, svėrimo ir skirstymo į porcijas darbams, todėl patiekalą galima paruošti greičiau, taupiau, daugiau laiko skirti serviravimui ir apipavidalinimui.

2013-05-27

 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Liepa 2014 >>
PATKPnŠS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt