SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIEŠASIS MAITINIMAS
2009-07-13
Pačios brangiausios picos kaina – 8300 eurų. Ją siūlo jaunas italų virtuvės šefas Renato Viola.

Jos paruošimui jis naudoja tik rinktinius produktus: mocarela di bufala sūrį, trijų rūšių ikrus, taip pat raudonąjį langustą, krevetes bei omarą. Net druska čia nenaudojama ne bet kokia, o būtent rožinė australų druska „Murray River“. Pats brangiausias pasaulyje omletas parduodamas Niujorko viešbutyje „Le Parker Meridien“. Jo kaina 1000 dolerių. Jis patiekiamas ant keptų bulvių pagalvės, o puošiamas itin brangiais ikrais. Pačias brangiausias „Florette Sea&Earth“ salotas galima paragauti Oksfordo viešbutyje „Le Manoir aux Quat Saisons“. Čia įeina ikrai, langustas, krabai ir kiti reti delikatesai. Tokių salotų kaina 635 funtų sterlingų.

Parengė horecaguru.lt, naudojantis horeca.ru šaltiniu

horeca.ru nuotr.

Griežtai draudžiama HORECAGURU.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti HORECAGURU.LT kaip šaltinį.
Vardas:
Vertinimas:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentaras:
 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Vasaris 2018 >>
PATKPnŠS
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt