SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIEŠASIS MAITINIMAS
2009-07-14
„The Balvenie“ vynų gaminimo meistras Deividas Stiuartas išleido naują ribotą viskio partiją „The Balvenie Madeira Cask“.

Šis gėrimas buvo brandintas 17 metų. Tai išties bus naujas atradimas škotiško viskio mėgėjams. Viskio skonis nėra itin tradicinis – jame derės prinokusių ir džiovintų vaisių aromatas. Deividas Stiuartas vyno darykloje dirba jau 30 metų, tačiau per tą laiką visada mėgo eksperimentuoti. „The Balvenie Madeira Cask“ yra 43% stiprumo. Šiuo gėrimu visame pasaulyje bus pradėta prekiauti nuo šių metų rugsėjo mėnesio.

Parengė horecaguru.lt, naudojantis horeca.ru šaltiniu

horeca.ru nuotr.

Griežtai draudžiama HORECAGURU.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti HORECAGURU.LT kaip šaltinį.
Vardas:
Vertinimas:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentaras:
 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Vasaris 2018 >>
PATKPnŠS
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt