SPA
LT | EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIEŠASIS MAITINIMAS
2009-05-27
„Desertų dvarai“ – tai specialūs restoranai, kuriuose patiekiami saldūs patiekalai, ir yra skirti visiems smaližiams, kurie galvoja, kad sočiu žmogumi galima būti suvalgius vien tokį patiekalą.

2009-05-20
Balandžio 7-10 dienomis Minske vyko specializuotas HoReCa & RetailTech forumas (Viešbučiai. Restoranai. Kavinės. Mažmeninės prekybos technologijos). Tai naujas plačiai žinomų tarptautinių parodų „Bistro. Parduotuvė. Restoranas“ ir „Alus. Vynai. Gėrimai“ formatas.

2009-05-20
Balandžio 7-10 dienomis Minske vyko specializuotas HoReCa & RetailTech forumas (Viešbučiai. Restoranai. Kavinės. Mažmeninės prekybos technologijos). Tai naujas plačiai žinomų tarptautinių parodų „Bistro. Parduotuvė. Restoranas“ ir „Alus. Vynai. Gėrimai“ formatas.

2009-05-20
Neseniai Nacionalinė JAV kavos asociacija nustatė, kad amerikiečiai kavą dažniau geria namie nei kavinėse ar restoranuose.

2009-05-19
Neretai galima išgirsti, kad šafranas tituluojamas prieskonių perlu. Įdomu, ar tai tiesa? Šafranas – tai prieskonis, kuris gaunamas iš daržinių krokų purkos. Šis unikalus prieskonis suteikia patiekalams ryškiai geltoną spalvą.

2009-05-19
„Rebio“ – pirmas restoranas Čekijoje, kuriam buvo išduotas Europos sąjungos patvirtintas sertifikatas ir leidimas šios užeigos patiekalų gaminimui naudoti tik ekologiškai švarius produktus.

2009-05-18
Šiaurės Amerika garsi savo kulinarijos paveldu. Pasak specialistų, šiai virtuvei pagrindus padėjo pirmieji emigrantai iš Europos.

2009-05-17
Romantika, vakarienė po žvaigždėtu dangumi ir toliau traukia turistus atvykti į Artimųjų Rytų šalis. Restoranai dykumoje tampa vis labiau populiarėjančia poilsio bei laisvalaikio praleidimo vieta.

2009-05-15
Vienas iš pagrindinių Ukrainos greito maisto operatorių „Puzata Chata“ („Пузата Хата“) užsiima investuotojo paieška, kuris galėtų suteikti kompanijai ilgalaikį finansavimą.

2009-05-14
Internetinis portalas horeca.ru kartu su kompanija „Restoranų reitingas“ neseniai paskelbė pačių populiariausių Maskvos restoranų sąrašą. Įdomu tai, kad tokie rinkimai vyksta kas mėnesį.

2009-05-14
Rusų virtuvė – viena unikaliausių pasaulio virtuvių, kuri išlaikė savo istoriją ir tradicijas. Jau senosios Rusios laikais labiausiai čia paplito ruginė duona, kuri tapo vienu svarbiausiu maisto šaltiniu.

2009-05-13
Vyriausiasis restorano „Prado café“ barmenas Aleksandras Kanas neseniai pristatė naują kokteilį intriguojančiu pavadinimu – „Afera“.

2009-05-12
Balandžio 8 dieną viename prabangiausių Maskvos viešbučių „Auksinis žiedas“ („Золотое кольцо“) vyko trečiojo konkurso finalas „Someljė Wine People Trophy Russia 2009“.

2009-05-08
Elitinių viešbučių tinklas „The Dorchester Collection“ siūlo savo svečiams puikią galimybę ne tik mėgautis firminiais kokteiliais, sumaišytais nagingų barmenų, bet ir išmokti kokteilių maišymo plonybių iš pripažintų ir savo darbą išmanančių meistrų.

2009-05-07
Amerikiečių žurnalas „Food and Wine“ paskelbė kasmetinius reitingus, į kuriuos įėjo pasauliniai miestai, kurių restoranuose siūlomi aukščiausios klasės  virtuvės patiekalai.

 
Vartotojų sritis
Renginių ir parodų kalendorius
<< Rugsėjis 2017 >>
PATKPnŠS
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Paieška
  kontaktai   |   reklama   |   taisyklės   Interneto svetainių kūrimas: ITGroup.lt